tirsdag den 30. august 2011

Kun få fejl i HTC EVO 3D...

...men dem der er der er til gengæld monster irriterende:

  1. Status linje der hopper op og ned konstant i browseren, så man ikke kan skrive i adressefeltet.

  2. Kamera går ud (sort skærm - kamera + menuer - sort skærm osv.).

  3. Holder bluetooth forbindelse vågen, så headset batteriet drænes på under 1 dag


Fælles for de to første fejl er, at der kun er een måde at komme af med dem på - Fabriks nulstilling og forfra med opsætning (nej, genstart eller pille batteriet ud virker IKKE).

Eneste trøst er at mine kontakter er på min Google konto og den automatisk genetablerer baggrundsbillede, Wifi opsætning, indstallerede apps (tager laaang tid) og i nogle tilfælde SMS'er (eller... en enkelt gang, så husk at bruge SMS Backup & Restore).

Til gengæld ryger min Google totrins-sikkerhed (Google Authenticator), som skal sættes op igen, ligesom Facebook, Foursquare, Google+, Skype, HTCSense.com, Chrome to Phone, Google Documents, Endomondo, Linkedin, Lattitude, Pulse, Skifta, Subsonic, SoundCloud, Wuala, DropBox, Worldmate og Mobilbank apps. For ikke at tale om alle de apps, der ikke gemmer de data man havde indtastet...

Problemet med kameraet havde jeg faktisk også på min HTC Desire HD, men her hjalp en enkelt fabriks-nulstilling og det vendte ikke tilbage, som det gør på EVO 3D efter 2-3 dage...

Om det så kun er mit eksemplar der har fejlen, skal jeg lade være usagt, men jeg håber det - der er nemlig 3 stk. på vej ind til kolleger og tror ikke de har helt den samme tålmodighed som jeg.

Dette indlæg vil jeg skrive løbende på - hvis jeg opdager nye fejl, finder en løsning eller der kommer ny firmware som løser problemerne...

1 kommentar:

  1. Min Evo 3D er heldigvis holdt op med problemerne efter 5 fabriks-nulstillinger - om jeg så har gjort noget andet 5. gang jeg satte den op, skal jeg lade være usagt.

    /Thomas

    SvarSlet