torsdag den 4. august 2011

Google's totrins-sikkerhed ikke for noobs...

Har netop opgraderet til Googles totrins-sikkerhed - det er IKKE noget man gør med venstre hånd på 2 minutter, skal jeg hilse og sige!

Sæt tid af til det og læs alt hvad der står indtil du forstår det - bla. det med applikations-specifikke adgangskoder; det fremgår ikke umiddelbart, men når totrins-sikkerhed er aktiveret skal du også have lavet en applikations-specifik kode til din mobiltelefon og det er denne kode der skal bruges når mobilen skal logges på Google kontoen (til sync af Gmail m.m.), ikke din gamle adgangskode til Google kontoen...

Sørg også for at lave en backup (udskrift) af de nødkoder, der kan bruges i tilfælde af at mobilen mistes, samt tilføje mobilnummer som alternativ til at modtage koder (SMS og/eller tale).

Der kan tilføjes flere mobilnumre, så også kærestens eller en vens mobil kan bruges i en nødssituation.I forbindelse med opsætning af totrins-sikkerheden, skal man også installere app'en "Google Autentificering" fra Market - den fungerer lidt ligesom en hardware token, der automatisk generer  tidsbegrænsede koder - denne kode bruges herefter sammen med din normale Google konto's adgangskode i totrins godkendelses processen - alternativt kan man modtage koden på SMS (som du jo huskede at sætte op tidligere?).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar