mandag den 2. november 2009

Fiber "motorvej" taget i brug :)

Jeg snød lidt på vægten og flyttede allerede serveren over på den nye forbindelse d. 28/10 (se Ny tilkørsel til informationsmotorvejen!) - DNS var replikeret  næste dag ved middagstid, så serveren har nu kørt på den nye forbindelse i fire dage.

Har "for sjov" fået en bekendt til, fra min server,  at downloade et CD image på ca. 600 MB over HTTP via hans 50 Mbit forbindelse - hastigheden var gennemsnitlig 5.8 MB/s og det tog 1.57 minut at hente filen - det svarer til ca. 46,4 Mbit, så der er ikke meget kø på den motorvej ;)

Dog synes jeg det er mærkeligt, at der ikke sendes mere end 11-12 KB/s på min torrent seed af Ubuntu 9.10 (Karmic Koala) - der er meget hype omkring den nye udgave af Ubuntu og jeg har alle udgaver liggende, så jeg forstår ikke hvorfor der ikke er flere der henter fra min server...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar