mandag den 23. november 2009

Pendlerduellen - ikke for Android mobiler...

Hørte i et radiospot på Radio 100 FM (der ikke længere sender på 100.0 MHz - go figure), at Vejdirektoratet har startet en ny kampagne kaldet "Pendlerduellen".

Det går ud på at man melder sig til og via sin mobil kan registrere hvor man kører og hvor hurtigt. Registreringerne får man så point for og hvis man f.eks. overskrider hastigheds begrænsninger fratrækkes en procentdel fra ens score.

Hvis man så er rigtig dygtig til at køre økonomisk og hensynsfuldt, kan man måske vinde forskellige ting.

Det var selvfølgelig noget jeg skulle prøve, for jeg går jo selv op i at køre økonomisk, og det kunne jo give en god indsigt i, hvordan jeg egentlig kører derude - måske er det ikke så økonomisk som jeg tror.

Stor var min ærgelse dog, da det gik op for mig, at det kun er en håndfuld specifikke mobiltelefon mærker og modeller der kan bruges - her er Apple iPhone selvfølgelig iblandt, men - desværre - ikke nogen Android telefoner!

Måske er det en forglemmelse, eller også er Android telefonerne kommet så sent på markedet at der ikke har været tid til at udvikle programmerne til dem.

[caption id="" align="alignright" width="180" caption="Real Time Traffic"]Real Time Traffic[/caption]

Til gengæld har jeg så fundet programmet "Real Time Traffic" på Market - godt nok er man ikke med i nogen konkurrence, men man kan jo dyste mod sig selv og se om man kører økonomisk nok.

Har endnu ikke helt fundet ud af at bruge programmet, men regner med at skulle køre en tur med det slået til i løbet af ugen og se om ikke det kan bruges til noget fornuftigt - det ser i hvert fald lovende ud.

Læs mere her: monthorin.net

Ingen kommentarer:

Send en kommentar