torsdag den 19. maj 2011

Reklamer på min blog?

Jeg synes der er alt for få på nettet, der reklamerer "gratis" for firmaer, butikker, web services osv. som man selv er blevet glad for at benytte - så jeg har sat mig for at lave lidt gratis reklame (kald det "pro-bono ads"), ved at anbefale firmaer som jeg synes yder en god kundeservice, sælger gode produkter osv.

...men bare rolig! Det er absolut ikke meningen at svine min blog til med uvedkommende reklamer - det er kun firmaer jeg selv synes jeg kan være bekendt at anbefale.

Har startet i det små for et stykke tid siden, med nogle små "knapper" for neden i banneret, men det fylder lidt for meget, så jeg vil lave en enkelt plads i banneret og rotere dem i stedet.

Jeg er begyndt at rode lidt med "AdRotate" plugin til at vise banner reklamerne - det kan godt være det ikke ser så godt ud i starten, men skal nok få det passet ind...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar