mandag den 16. maj 2011

Endelig: PSN genåbnet i Europa

Nu er Playstation Network endelig blevet åbnet igen - personligt har jeg ikke haft så meget i klemme, da jeg ikke bruger det ret meget til at at spille online mod andre - det har mest været irritations momentet i, at jeg ikke kunne hente nye demoer, det blev nemlig lukket lige præcis den dag, hvor jeg var kommet hjem med en PS Move controller (!) - så jeg har ikke kunnet bruge den til ret meget andet end de demoer der fulgte med på skiven og det var dælme træls...

Man bliver bedt om at ændre sit password, første gang man logger på efter genåbningen - dette kan gøres fra alle de steder man normalt tilgår PSN - PS3, PSP, PSN hjemmesiden og sågar Playstation app'en på mobilen. Det eneste man skal gøre, er at logge ind med brugernavn (Playstation ID) eller email adresse, samt det password man havde før det gik offline, herefter får man en email tilsendt med et link til ændring af password. Går man ind på linket, bliver man bedt om nyt password (som skal indtastes 2 gange), samt at indtaste en captcha kode (ligesom den jeg har på min blog).

Jeg vil nok overveje et stykke tid, om nu jeg skal taste mine kreditkort oplysningen ind på kontoen igen, men det ender nok med at jeg gør det - det er simpelthen for meget bøvl at lede efter sin pung, hver gang man vil hente en lille ting på PS Store - i øvrigt har bankerne / PBS udtalt at der ikke var nogen grund til at få spærret sit dankort i forbindelse med hacking af PSN, da de alligevel overvåger det og automatisk spærrer det, hvis der sker noget unormalt på kontoen (desuden får man dækket det af banken). Så det gør jeg nok ikke næste gang - meget besværligt at undvære sit dankort, når man er vant til aldrig at bruge kontanter...

Nu skal vi så bare vente på at PS Store åbner, så vi kan komme i gang med at kigge de nye demoer...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar