mandag den 27. oktober 2008

Dovecot er død...

Efter at have brugt flere dage på at finde en løsning, har jeg givet op overfor dovecot - efter sidste opdatering af min server, gik der fuldstændig kuk i konfigurationen. Trods opgradering til nyeste version af dovecot (1.1.4) og efterfølgende afinstallation (apt-get remove --purge dovecot-common), har jeg desværre ikke kunnet vække den til live igen.

Det ser ud til at den kører, lige efter den er installeret (checket i webmin), men så snart man har valgt protokoller og genstartet servicen, får jeg en "Auth process died too early" og servicen nægter at komme op.

Så indtil videre er den lagt på is og jeg har installeret courier-imap i stedet - den ser heldigvis ud til at fungere fint - desværre har jeg ikke det fine web-interface i webmin :o(

Ingen kommentarer:

Send en kommentar