onsdag den 9. marts 2011

Nedtælling til nedetid...

I morgen Torsdag d. 10/3-2011 mellem klokken 11 og 15 (typisk TDC tidsrum) får jeg besøg af en tekniker, der skal omlægge min fiber til TDC's nye infrastruktur - samtidigt skifter jeg også fra Waoo! til FastTV og mister altså også min faste IP adresse.

Dette betyder, at min blog på et eller andet tidspunkt i morgen går i sort!

Jeg ved desværre ikke hvornår den vil være oppe igen - forhåbentlig nogle få timer efter omlægningen (hvis ellers mit DynDNS trick fungerer planmæssigt), men der kan også gå dage eller uger (helst ikke måneder!), alt efter om jeg skal flytte min blog.

Under alle omstændigheder, fravælger jeg nok hosting på wordpress.org - efter deres DDoS angreb for nogle dage siden tør jeg ikke have den liggende der, så plan B må afgjort være hosting ude  i byen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar