tirsdag den 29. marts 2011

Nu med CAPTCHA

Godkendelse af kommentar indlæg har været lidt en stopklods for kommunikationen på min blog - folk vidste jo ikke hvornår deres kommentar blev godkendt og hvornår de skulle checke tilbage for at se efter svar kommentar.

Så jeg har nu fjernet godkendelses kravet og i stedet sat en CAPTCHA på kommentar feltet (den med de sjove bogstaver).

Har siden starten af min blog haft Akismet anti-spam på, så det er nok ikke det store problem - nu må vi se hvordan det fungerer...

NB. Dette betyder at kommentarer i skriver på min blog kommer på uden filter - derfor lad være med at bruge kommentar feltet til at sende private beskeder til mig. Benyt i stedet kontaktformularen på siden "Kontakt", som jeg har oprettet til dette formål, så får jeg en email jeg kan svare tilbage på...

/Thomas

1 kommentar:

  1. Hey very nice blog!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I'll bookmark your website and take the feeds alsoI am happy to find a lot of useful info here in the post, we need work out more techniques in this regard, thanks for sharing. . . . . . agabdbfkbcea

    SvarSlet