mandag den 3. januar 2011

Det var det fiber eventyr – del 3

Jeg ved snart ikke hvad jeg skal tro på, bliver trukket rundt i manegen af TDC.

Har fået på skrift (email fra Waoo!) at de flytter mine kundeforhold over til dem, så jeg ikke får FastTV - i denne mail står der udspecificeret at jeg får de samme produkter som jeg har i dag (komplet med TV pakker m.m.) og at "Vi får lavet ændringen i de første dage i det nye år" - det ser jo så ud til at de ikke kan holde dette løfte alligevel (se denne artikel på Computerworld).

Som jeg ser det nu, har jeg kun 2 forskellige muligheder, hvoraf ingen er tilfredsstillende:

  1. Jeg beholder Waoo! internet/telefon - dermed mister jeg mulighed for IPTV, da man ikke kan have flere leverandører (endnu - først efter 07/2011).
    - den mulighed ødelægger meget for mig, da jeg kun har fået netværksstik trukket rundt i huset da det blev bygget, netop med henblik på at jeg skulle have fiber lagt ind og fremover benytte IPTV.

  2. Jeg går over til FastTV - umiddelbart har de et fint TV produkt og muligheden for at optage et sted og se et andet sted i huset kunne jeg godt se det smarte i - det dur bare ikke, når man ikke kan få en fast IP adresse, for det ødelægger min mulighed for have min egen server kørende (med bla. denne blog), hvilket jeg ikke kan acceptere.


Så uanset hvordan det ender bliver jeg taberen i spillet, for TDC har de bedste kort på hånden og samtlige af dem er "Monopol kortet" - de spænder ben for konkurrenterne og lægger mundkurv på dem og kritikerne.

Men jeg giver mig ikke!!!

Jeg har forberedt mig på at få min blog hostet midlertidigt hos Wordpress.com - den skal TDC nemlig ikke have glæden af at udradere...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar