fredag den 23. december 2011

Undersøgelse: Hvem læser min blog og hvorfor?

Ja - som overskriften siger - det kunne da egentlig være rart at vide, hvem der læser det jeg skriver og hvorfor - hvad arbejder folk med, hvor bor de og hvad optager dem?

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller privat besked (under Kontakt).

Kan se at der er nogle faste læsere, så måske man kunne komme i snak - f.eks. om emner jeg skal tage op eller noget jeg kan gøre bedre?

Vil give bolden op på et par emner...

 1. En del indlæg bliver skrevet som guides og dette 50% for min egen skyld - hvis jeg støder på et problem, blogger jeg om det så jeg kan huske hvordan jeg skal løse det, skulle jeg støde på det igen og så er der jo sikkert andre med samme problem, som kan få glæde af det.

 2. En del indlæg minder om reklame - det er de for så vidt også lidt, men jeg skriver kun om produkter jeg selv kan stå inde for og jeg selv er glad for - hvorfor så ikke udbrede kendskab til produkter, deres mærker eller leverandører. Jeg får dog ikke en rød øre nogen steder fra, det er egen fri vilje der driver indlæg af denne type - det samme med min "reklame banner" ude til højre - de bliver ikke leveret udefra - jeg bruger AdRotate plugin til WordPress.


Så er der åben for debat ;)

3 kommentarer:

 1. Hmmm - den er svær at svare på - men jeg vil da prøve at give lidt bud...

  Jeg følger trofast siden - og det har jeg gjort i 2 år nu - mener jeg at huske. Jeg faldt over siden i sin tid pga. en harddisk der sagde "tic" hele tiden på min server ;-) Men det gjorde den ikke efter besøget på denne side.

  Jeg har en indre nørd i mig som elsker IT - og jeg burde have været ingeniør eller lignende - men et ophold på en højskole ændrede retning på uddannelse og arbejde.

  I min fritid nørder jeg lidt med min hjemmeserver (=aflagte laptop) og har gjort noget i (x)html/php på rookieniveau - men det er ikke blevet til så meget efter børn mv er kommet ind i billedet.
  Jeg har selv programmeret min hjemmeside simonster.dk - som jeg så ikke har vedligeholdt i maaange år. Og leger pt. med Drupal - men har givet lidt fortabt på den stejle indlæringskurve - jeg er ellers vild med deres tænkning om CMS-systemet.

  Arbejdsmæssigt har jeg ansvaret for imu.dk hvor jeg skal forsøge både at skabe indhold samt at vedligeholde et CMS-system som ikke længere er i udvikling.

  Har 3 computere med Ubuntu og en enkelt med windows (af nød - fx til at uploade mine løb med Garmin Forerunner 305 til nettet).

  Overvejer (har gjort det i 3 måneder nu) at droppe min server og i stedet købe en NAS i stedet - og smække de hostede wordpress-sider over på wordpress.com i stedet..

  SvarSlet
 2. Vi har børn i samme klasse og arbejder begge med it, har begge interesse for usability osv...

  SvarSlet
 3. Jeg har fiberforbindelse til internet og telefon. Jeg så dine skriverier via Google,
  for et par måneder siden, og syntes det var noget af det bedste jeg har set.
  Jeg har været igennem det samme helvede med først Smile og så kortvarigt Waoo for så at ende hos FastTV uden mulighed for at vælge noget andet.
  Jeg syntes det du skriver er meget rigtigt og vil følge dig i tiden fremover.
  Dine indlæg om IT er også glimrende. Jeg er pensioneret IT supporter.

  SvarSlet