søndag den 21. november 2010

HTC tager skylden for "ventetone" problem med Desire

Har lige snakket med 3 i fredags og det lader til at HTC endelig har taget ansvaret for problemet - det er en fejl i deres firmware, ikke 3's netværk / Android generelt.

De havde endda fået lavet en firmware der skulle løse problemet, men den kom ikke igennem 3's kvalitets kontrol, da der i den nye firmware var kommet nogle nye fejl - så det var en ommer.

Men den gode nyhed er, at de efter sigende skulle være på trapperne med endnu en ny firmware, hvor de nye fejl er luget ud, så mon ikke vi ser den i slutningen af måneden eller starten af December?

Men med fare for at gentage mig selv (haha), så har jeg igen mistet tålmodigheden og har bestilt en HTC Desire Z til levering i næste uge - så den gamle historie gentager sig endnu engang (lavede samme nummer, da jeg blev træt af at vente på fejlretninger til HTC Hero).

Så kan man måske undre sig over, hvorfor jeg bliver ved med at holde fast i HTC telefoner, men svaret er, at de ganske enkelt laver den bedste hardware (efter min mening) og deres software - trods alt - er rigtig godt skruet sammen. Det er "bleeding edge" og man er sikker på at være helt fremme i vognen, når det kommer til nyeste version af Android - prisen man betaler er selvfølgelig at firmware aldrig er helt fejlfri fra starten...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar