lørdag den 12. september 2009

Så er jeg online igen

Min internet forbindelse har været meget dårlig, grænsende til ikke eksisterende, siden torsdag eftermiddag.

Jeg fik først fejlmeldt den fredag, men fandt efterfølgende ud af, at det var mit DSL modem der var røget - det genstartede simpelthen hele tiden.

Heldigvis blev jeg på et tidspunkt spammet med DSL modems fra TDC (indenfor en måned modtog jeg 3 nye modems!), fordi de ikke kunne få logistik og administration til at gå op i en højere enhed, da jeg fik omlagt fra telefon til bærelinje (har flyttet mit telefon nummer over til IP telefoni hos Tellio - virker i øvrigt glimrende!).

Jeg havde altså et mindre lager på loftet, så jeg snuppede et fra hylden og skiftede det defekte ud - og vupti - online igen.

I øvrigt har TDC det med at sende et nyt modem, når der skal ny firmware i pga. opdateringer på centralen - man kan nemlig ikke opgradere firmware i et DSL modem! Det gamle skal man officielt aflevere i en TDC butik, eller sende tilbage, men i praksis skriver man bare under på et stykke papir og kan vælge at beholde sit modem, ellers smider butikken det ud i deres container (!).

Modem'et er ofte nøjagtig det samme og med samme firmware som det "gamle" man havde, for de har ikke styr på hvilket modem med hvilken firmware hver enkelt abonnent har - derfor kan man ligeså godt beholde det, hvis nu uheldet er ude...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar