mandag den 6. august 2012

Farvel til FastTV

I Oktober 2009 fik jeg fiber - Smile Content/Waoo - farvel til TDC ASDL og YouSee kabeltv.

I Marts 2010 blev jeg solgt (tvangsflyttet) til  FastTV (ejet af TDC).

Fra og med i morgen - på et eller andet tidspunkt - er jeg så igen tilbage som stavnsbundet TDC kunde - ADSL, fiber eller kabeltv/modem - ligegyldig hvad jeg vælger vil jeg være kunde hos TDC.

Jeg fik brevet fra TDC for nogle uger siden og ringede derfor til FastTV for at sikre mig hvordan det ville foregå og også spørge til TV boksen, den får jo ny firmware når der skiftes over, hvad ville der ske med de optagelser jeg havde? "Der sker ikke noget med dine optagelser, du skal bare slukke og tænde boksen når forbindelsen er skiftet, så henter den den nye firmware, dine optagelser sker der ikke noget med i forbindelse med skiftet"

Ja tak - der sker sikkert intet i forbindelse med skiftet, men sjovt nok var alle mine optagelser forsvundet i dag, da jeg skulle se noget OL jeg havde optaget, mens jeg var bortrejst på ferie i sidste uge. Det var da pudsigt og belejligt - så kan man ikke skyde skylden på skiftet, hvis det skulle gå galt - næh - så er det nok bare en fejl i FastTV's software, så kan man jo tørre det af på det gamle selskab der alligevel nedlægges.

Forventer også en masse besvær med IP adresser og fakturering, det skal nok blive spændende.

Fik jeg nævnt at jeg er stavnsbundet til TDC?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar